Tyveri og verdisikring med DEFA bilalarm

Tyverialarm - det viktige ekstrautstyret
 
Bilde av 523214_200_290[1]DEFA Bilalarm
Flere tusen biler stjeles eller utsettes for innbrudd hvert år. All erfaring og statistikk viser at DEFA bilalarm virker preventivt mot bilkriminalitet. Det betyr at du som eier kan føle deg trygg.

DEFA har mer enn 20 års erfaring med alarmløsninger og er markedsleder på bilsikring i Nord-Europa. Strenge kvalitetskrav til konstruksjon og produksjon har resultert i anerkjente produkter både blant forbrukere og forhandlere. DEFA bilalarm har utviklet flere banebrytende løsninger som har gjort hverdagen tryggere for bileiere i flere land. Vi var blant de første som lanserte fleksible alarmsystemer tilpasset moderne bilelektronikk (CAN).

DEFA bilalarm tilpasser sine løsninger til de aller fleste nye biler som kommer på markedet. Alarmene blir grundig testet i de nye modellene, og det blir utarbeidet detaljerte installasjonsveiledninger for hver enkelt bil.

Send forespørsel på alarm og montering

Se demofilm fra DEFA

Spar penger 
 
DEFA bilalarm gir både personlig trygghet og økonomiske fordeler. Forsikringsselskapene verdsetter at du sikrer bilen din med en FG- godkjent alarm. (FG er en forkortelse for Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd.) De aller fleste forsikringsselskapene gir fritak for egenandelen ved tyveri av eller fra bil.

Mange selskaper gir også en betydelig reduksjon i selve forsikringspremien. Forsikringsfordelene gir dermed et godt bidrag til finansieringen av tyverialarmen.