Om oss

Auto-Utrustning AS er datterselskap av Fartskriver AS og inngår i Fartskriver Gruppen. Auto Utrustning er markedsledende på sine områder og tilbyr ulike tekniske løsninger og produkter primært til transportbransjen.

 

Auto-Utrustning as er et selvstendig aksjeselskap og drives som et spesialverksted for montering, service og reparasjon av biltilbehør. Vi dekker det meste av utstyr og hjelpemidler for bil og transport bransjen. Produktene omfatter blant annet bilvarme, aircondition, alkolås, bilalarm, ekstralys og ryggekamera.

 

Vi driver også med fartskrivere. Periodisk kontrollarbeide av fartskrivere for transportbransjen. Montering og service av utstyret gjøres også. Utstyret dekker også Eberspacher og Webasto bil og båtvarmere.

 

Vi er et prosjektverksted for anerkjente brukere av flåtesystemer, OBC og risiko systemer, samt forestår montering, service og oppfølgning av informasjonssystemer for kollektivtrafikken i Oslo og Akershus.

 

Innenfor vårt nisje er vi den mest komplette tilbyderen. Vi er inne i en sterk ekspansjonsfase og kundene kommer stadig tilbake til oss.

 

Oppdragene våre er varierte som krever god teknisk forståelse. Kreativ innsikt til å finne gode løsninger. Stor forståelse for bil elektronikk. Diagnose, feilsøking og gjeldende regelverk er viktige deler av denne innsikten og kreativiteten som kreves for å finne gode og sikre løsninger for kundene våre.

 

Vår visjon - er at vi skal gjøre våre kunders transportløsninger til de mest effektive i Norden. Dette skal vi klare med vårt enorme engasjement, brede kompetanse og de riktige produkter og tjenester.

 

 

Forretningsidé

  • Fartskriver Gruppen skal bidra til at kunden oppnår effektiv vareflyt, høy produktivitet, og en sikker og god utnyttelse av sine transportløsninger på vei.

  • Fartskriver Gruppen skal være en totalleverandør av løsninger, produkter og et ledende kompetansesenter for transportbransjen.

 

Verkstedet drives av 15 dyktige og motiverte kolleger.

Vi holder til i Persveien 32 på Ulven i trivelige lokaler med gode parkeringsmuligheter.

 

Auto-Utrustning_Logo_Red_Black (960 x 217).AS farktskriver