Hopp til innholdet

Buet LED Lys til Tak – Bil, Traktor, Lastebil

Ett ekstra taklys med buet fasong til taket på bil og kjøretøy er ypperlig for å skape ett sterkt og godt lys som lyser både fremover og litt til sidene. Med denne taklys led-baren fra LEDLyskilder får du ett utmerket godt spotlys fremover, samt et ekstra godt sidelys takket være den buede fasongen på led-stangen.

Buet taklys til bil, traktor og lastebil /LEDlyskilder.no

Ekstra taklys til bil, lastebil og traktor behøver ikke å koste skjorta, det beviser den nye serien av høykvalitets billys til ledlyskilder. Dette buede taklyset på 300watt LED gir ett kraftig lys fremover og også ut mot sidene. Perfekt for deg som ønsker ett bra lys om natten til trange veier, eller behøver ett kraftig ekstra ryggelys til maskin, traktor eller lastebil.

Med 3 soner får du ett fullstendig lys /LEDlyskilder.no

LED lyset fungerer på både 12V og 24V, som gjør billampen fleksibel til flere typer kjøretøy og maskiner. Med ett ekstra kaldt lys på 6500Kelvin ser man tydelig og klart.

Buet taklys til bil, traktor og lastebil /LEDlyskilder.no

Les gjerne mer om Hvordan best rengjøre skinnbilseter, Montere og koble en LED-lysbar til bil og pickup eller Slik løsner du et oljefilter som sitter fast.